Facaderenovering

  • Hjem
  • Facaderenovering

Hyr en murer til at fikse din facade

Slår din facade revner, eller er den bare blevet slidt at se på? Det danske vejr er sommetider hård ved husets facade, og det er vigtigt at komme skaderne i forkøbet, inden de udvikler sig til alvorlige problemer. Murermester Jesper Lund har stor erfaring med facaderenoveringer i Lyngby, Storkøbenhavn og Nordsjælland for både private og boligselskaber. Vi sørger for grundig isolering, hvis der er behov for det, så boligen får en længere levetid, og du sparer på varmeudgifterne.

Få den bedste side frem i din facade

Nogle gange behøver facaden blot en simpel vandskuring eller filtsning, og andre gange skal den have den helt store tur for at blive så god som ny. Tilstanden på din facade afgør, hvor stort et arbejde der kræves, og derfor kører vi altid ud til dig for at se på opgaven, inden vi giver dig et uforpligtende tilbud. Æstetikken skal selvfølgelig også være i orden. Det er vigtigt for os at bevare husets udtryk med respekt for din stil. Vi lytter til dine ønsker.

Få et uforpligtende tilbud på en facaderenovering! Ring eller skriv til os i dag, så vi kan komme ud og se på sagerne.

Du bør vælge os, fordi …

Vi har mere end 30 års erfaring

Mange år er lig med mange kompetencer, stor viden og dygtigt håndværk.

Det er altid mester, der kommer ud

Du bliver ikke spist af med en lærling eller svend – det er mester selv, du har kontakt med hele vejen og som udfører opgaven.

Vi er stolte af vores håndværk

Der er styr på det, vi laver, og vi står til ansvar for resultatet. Vi er medlem af Byg Garanti.

Vi er altid opdaterede

Vi sørger for hele tiden at forny os, så vi er med på de nyeste ting. Vi tager kurser og researcher nye produkter og værktøj, så vi har de bedste betingelser for at løse din opgave.