Badeværelse

Kyndig håndtering af totalrenoveringsprojekter

Er din kælder fugtig, eller trænger dit badeværelse allermest bare til at en gennemrenovering? Hos Murermester Jesper Lund varetager vi totalrenoveringsopgaver for kunder i Lyngby, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Du får altid resultater i topkvalitet, og vi har de bedste samarbejdspartnere, der ligeledes ikke går på kompromis med finish og kvalitet. Vi har samarbejder med elektrikere til elinstallationerne, vvs’ere til rørlægningen, tømrere til loftet og malere til det sidste finish. Resten klarer vi selvfølgelig selv – og vi sørger altid for at koordinere og kontrollere, så der er styr på sagerne.

Vi laver totalrenovering af:

– Alle typer af vådrum
– Bryggers
– Badeværelse
– Kælder

Få hjælp til dit kælderprojekt

Vi sørger for at få dit kælderprojekt i mål. Med 30 års erfaring i branchen har vi styr på alle processerne, så du står tilbage med en solid og velkonstrueret kælder. Vi sørger for, at væggene bliver renoveret og isoleret, gulvet bliver banket op, gulvvarme bliver installeret og nyt gulv med fliser eller klinker bliver lagt til perfektion. Du kan få det hele ordnet som kunde hos Murermester Jesper Lund.

Mangler du en erfaren murer? Ring eller skriv til os i dag, så vi kan få en snak om dit projekt. Vi står altid klar ved telefonen.

Du bør vælge os, fordi …

Vi har mere end 30 års erfaring

Mange år er lig med mange kompetencer, stor viden og dygtigt håndværk.

Det er altid mester, der kommer ud

Du bliver ikke spist af med en lærling eller svend – det er mester selv, du har kontakt med hele vejen og som udfører opgaven.

Vi er stolte af vores håndværk

Der er styr på det, vi laver, og vi står til ansvar for resultatet. Vi er medlem af Byg Garanti.

Vi er altid opdaterede

Vi sørger for hele tiden at forny os, så vi er med på de nyeste ting. Vi tager kurser og researcher nye produkter og værktøj, så vi har de bedste betingelser for at løse din opgave.