Flisearbejde

Holdbart flisearbejde

Hos Murermester Jesper Lund lægger vi alt fra fliser i sildebensmønster til 50×50 fliser, og vi gør det både for private og boligselskaber i Lyngby, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er kyndige fliselæggere, og gennem årene er vi stødt på mange forskellige typer fliseopgaver, så mon ikke vi kan finde en løsning til dig? Måske du er til store kvadratiske fliser, eller hælder du mere til fliser i forskellige nuancer? Uanset dine ønsker sørger vi for at lægge dine væg- eller gulvfliser med fin snilde og respekt for materialet.

Vi lægger væg- og gulvfliser i:

– Køkkener
 – Badeværelser
 – Kældere
 – Bryggerser
 – Vådrum

Individuelle fliseløsninger

Fliser har vidt forskellige udtryk, hvilket selvfølgelig er deres helt store fordel, da du kan skabe lige den stil, du vil. De kommer i mange former, farver og materialetyper, så du kan sætte dit personlige præg på dit badeværelse eller køkken. Har du brug for inspiration, kommer vi gerne med vareprøver, så du kan se det for dig i dit eget hjem. Vi lægger lige den type flise, du ønsker, for det er trods alt dig, der skal kigge på dem til hverdag.

Du får altid tilfredsstillende resultater hos os.

Ring eller skriv til os i dag og få et uforpligtende tilbud på flisearbejde!

Du bør vælge os, fordi …

Vi har mere end 30 års erfaring

Mange år er lig med mange kompetencer, stor viden og dygtigt håndværk.

Det er altid mester, der kommer ud

Du bliver ikke spist af med en lærling eller svend – det er mester selv, du har kontakt med hele vejen og som udfører opgaven.

Vi er stolte af vores håndværk

Der er styr på det, vi laver, og vi står til ansvar for resultatet. Vi er medlem af Byg Garanti.

Vi er altid opdaterede

Vi sørger for hele tiden at forny os, så vi er med på de nyeste ting. Vi tager kurser og researcher nye produkter og værktøj, så vi har de bedste betingelser for at løse din opgave.